Se Incarca
Blq Web Solutions
Blq Web Solutions

Serviciile noastre

Serviciile noastre sunt construite în jurul nevoilor dvs., oferind soluții complete pentru dezvoltarea și promovarea afacerii dvs. online, de la crearea site-ului până la implementarea strategiilor de marketing digital eficiente.

Shape Shape

Construim site-uri web personalizate, reflectând identitatea și obiectivele afacerii dumneavoastră, cu atenție la detalii și performanță.

Shape Shape

Facem magazine online cu design captivant și funcționalități flexibile, adaptate nevoilor și obiectivelor afacerii dvs, pentru o prezență puternică pe piață.

Shape Shape

Transformăm site-ul dvs. într-o forță online, prin tehnici avansate de optimizare SEO, aducând trafic relevant și o creștere semnificativă a afacerii.

Shape Shape

Promovarea Google Ads vă aduce în atenția clienților potențiali în momentul potrivit, sporind relevanța și eficiența campaniilor dvs. de marketing.

Shape Shape

Suntem cei care creăm logo-uri ce strălucesc, imprimându-se în mintea clienților , rămânând în memorie ca simboluri puternice ale afacerii voastre.

Shape Shape

Serviciile noastre de mentenanță web vă oferă liniștea că site-ul dvs. este întotdeauna funcțional și actualizat, pentru o experiență online fără griji.

Shape Shape

Oferim soluții de gazduire web fiabile și performante, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dvs., pentru o prezență online fără întreruperi.

Shape Shape

Facem site-uri gratuite pentru ONG-uri, punând tehnologia în slujba cauzelor lor nobile, în mod accesibil și eficient.

Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Testimoniale

Ce spun clienti despre noi?

Nu te lua doar pe cuvântul nostru! Iată ce spun clienții noștri fericiți despre experiența lor cu Blq Web Solutions

Servicii web

Gabriel C.

Antreprenor

Nu am absolut nimic de reprosat! O firma foarte, foarte punctuala! Orice opinie sau idee s-a rezolvat in maxim 3 ore. Va multumesc!

Servicii web

Nicoleta O.

Agent imobiliar

Recomand, pentru ca fac bine ceea ce fac si ghicesc intentia clientului, transformand-o cu succes intr-o realitate faina.

Image

Florian R.

Prestator Servicii

Cei mai buni! Am colaborat cu ei pentru realizarea unui site. Am ramas impresionata de promtitudinea si profesionalismul cu care mi-au indeplinit toate cerintele. Pretul a fost foarte decent, raportat la calitatea produsului. Voi continua colaborarea si pentru promovarea site-ului. Recomand cu toata increderea!

Shape
Shape
Shape
Shape
Hai să vorbim

Date de contact

Oferim serviciile noastre exclusiv online oriunde.
Foloseste formularul alaturat pentru oferte sau orice intrebari pentru echipa noastra.

Icon
Telefon +4 0724 159 308
Shape
Shape
Shape
Shape